slideshow s moi snimki:)

песни

неделя, 27 декември 2009 г.

вторник, 8 декември 2009 г.

Знаеш ли, че до теб има ангели?

(кратко насърчение.. за Теб:)

Вчера имах невероятно труден ден. Принципно се старая винаги да съм усмихната и позитивна. Но се случиха неща, поради които имах чувството, все едно някакъв непосилно голям товар е дошъл върху мен. Вечерта, когато се прибрах, започнах да споделям с Бог нещата, за които ми беше мъчно. Казах Му: „Господи, толкова ми е трудно. Не мога да се стравя с това”. Чувствах се буквално срината.

И точно в този момент, когато ми беше толкова тежко, почувствах невероятно голямо желание да отворя Библията. Знаех, че това е от Него и Той има нещо, което иска да ми каже. Думи от Него за мен. Отворих Библията на произволно място и знаете ли какво прочетох? :

4 Царе 6 глава: 14-17 стих:
14. Тогава той прати там коне, колесници и голяма войска, които дойдоха през нощта и обкръжиха града.
15. А на сутринта, когато слугата на Божия човек стана и излезе, войска с коне и колесници беше обкръжила града. Слугата каза: Ах, господарю мой! Какво ще правим?
16. Елисей отговори: Не бой се, защото онези, които са с нас, важат повече от онези, които са с тях.
17. И Елисей се помоли: Моля Ти се, Господи, отвори му очите, за да види. И Господ отвори очите на слугата и той видя, че хълмът беше пълен с огнени коне и колесници около Елисей.


Стана ми толкова хубаво, когато прочетох това!
Днес отново имах труден ден. Но когато, дори за миг си помислех за това, всичко се променяше. Сякаш стаята беше пълна с тях, и те воюваха заедно с мен. Аз не бях сама в битката. Бог беше изпратил ангели за мен!

Не зная през какво преминаваш в твоя живот, каква е твоята битка.
Може би си в болничната стая и се чувстваш сам/а.
Може би ти е трудно на работа или имаш други проблеми в семейството....
Може дори целият свят да е срещу теб...
Огромна армия, която не можеш да победиш. Каквато и да е ситуацията в живота ти, знай, че Бог е изпратил ангели за теб. Само си представи, до теб има ангели! На блестящи колесници, с огнени коне. Мощна, силна армия. Те са до теб и воюват за теб. Можеш ли да си го представиш поне за миг?
Не бой се, защото Този, който е с теб, е много по-силен от това, което е против теб! :)